OM BOB
MUSIKKEN
RELIGION
POLITIK

Songs Of Freedom - 1992

EKSEMPLER
LINKS
Tilbage til forsiden

(5 Stjerner)

Dette box-sæt består af 4 cd´ere og 80 sange, der spænder over hele hans pladeproduktion fra 1962 og igennem forskellige reggaegenrer.

Man kan høre Marley´s musikalske og lyriske udvikling, hvor han bliver mere politisk efter hånden, som han bliver ældre og mere sikker på sig selv. Desuden er der en kanon god booklet med, der giver et fyldestgørende billede af Marley og hans liv. Den kan sagtens bruges som kilde til en skoleopgave om Marley.

Box-sættet er ikke ultimativt da han indspillede cirka 3 gange så meget, men bør mere end tilfredsstille Marley fans, da der er alle de kendte hits samt forskellige ukendte indspilninger. Det eneste minus er diverse ligegyldige 12” udgaver, men når man har fået både i pose og sæk er det svært at brokke sig.

Dette box-sæt er god for den Marley fan, der vil have et overblik over, hvad han lavede før ”Catch a fíre”. Men for en der ikke kender Marley så godt, er 4 cd´er meget at gabe over. Desuden er box-sæts normalt ekstremt dyre i Danmark, så dette er for den virkelige fan.

Box-sættet blev genudsendt i slutningen af 1999.